استابلایزرهای صنعتی ویندالکتریک g e - تهران
-
آگهی رایگان
-
کدآگهی
760307
-
بازدید
713
-
نام
حسن طالبی
-
دسته بندی
ساير آموزش
-
تلفن
021 33902121
-
بروزرسانی
شنبه 5 اسفند 1396
-
قیمت
توافقی
-
شهر
تهران
-
آدرس
سعدی جنوبی کوچه مجمر روبروی بازار 110 پلاک 8
استابلایزرهای صنعتی و خانگي ويند الكتريك (G.E)
استابلايزرها براي تثبيت و متعادلسازي ولتاژ به كار برده ميشوند.استابلايزر ولتاژ ورودي را با ولتاژ مورد نياز براي خروجي مقايسه ميكند و اگر با ولتاژ مورد نياز مغايرت داشت اقدام به تنظيم ولتاژ نموده و مصرف كننده را با ولتاژ تقريبا ثابتي تغذيه مينمايد.ظرفيت استابلايزرها معمولا بر حسب VA بيان ميشود و در ظرفيتهاي VA 200 تا KVA 10 و حتي بيشتر توليد ميگردند.
استابلايزرها از نظر ساختار به انواع زير تقسيمبندي ميشوند :
1.استابلايزر ولتاژ CVT ( Constant Voltage Transformer )
2.استابلایزرهای استاتيك
3.استابلايزر رلهاي يا اتوماتيك
4.استابلايزر سرووموتور
ساختار استابلايزر رلهاي (اتوماتيك)
استابلایزرهای رلهاي كه به استابلایزرهای پلهاي نيز معروفند از قسمتهاي اصلي زير تشكيل شدهاند:
1)اتوترانسفورمر
2)رلههاي سوئيچ
3)مدارتغذيه رله
4)برد كنترل
5)منبع تغذيه ولتاژ پايين
6)ساير متعلقات
اين استابلايزر از يك اتوترانسفورمر استفاده ميكند كه داراي يك سيمپيچ مشترك بين اوليه و ثانويه است و شامل چندين تپ مختلف است. در اين اتوترانسفورماتور يك ترمينال بين اوليه و ثانويه مشترك است و ولتاژ AC بين ترمينال مشترك ورودي و خروجي و يكي از تپهاي ورودي اعمال ميشود و ولتاژهاي مختلفي در ثانويه بين ترمينال مشترك و تپهاي مختلف توليد ميشود. چندين رله براي تنظيم تپها و اتصال ولتاژ ورودي و انتخاب ولتاژ خروجي مورد استفاده قرار ميگيرند كه توسط بردهايي كنترل و راهاندازي ميشوند. به منظور تغذيهي اين مدارها در ورودي و خروجي از ترانسفورمرهاي كاهنده به همراه يك يكسو كننده (Rectifier) براي توليد ولتاژ DC استفاده ميگردد. هنگامي كه ولتاژ ورودي تغيير ميكند مدار كنترل سيگنالي را به مدار راهانداز رله ارسال ميكند و با فعال و غير فعال شدن رلهها در ورودي وخروجي تپ مناسب براي رسيدن به ولتاژ خروجي تثبيت شده و مورد نياز انتخاب ميشود و همچنين در صورتيكه مقدار ولتاژ ورودي خيلي بالا يا خيلي پايين باشد ولتاژ خروجي به صورت اتوماتيك قطع خواهد شد.
ساختار استابلايزر سروو موتور
يك استابلايزر سروو موتور بر خلاف استابلايزر رلهاي كه از پلههاي ولتاژي معين براي تنظيم ولتاژ خروجي بهره ميبرد اين استابلايزر ولتاژ خروجي را به طور پيوسته و لحظهاي تنظيم مينمايد. همانطور كه از اسم اين استابلايزر پيداست از يك مكانيزم سرووموتوري براي تنظيم و تثبيت ولتاژ استفاده ميكند. استابلایزرهای سروو معمولا با توانهاي نامي بيش از KVA 1 ساخته ميشوند.
مهمترين قسمتهاي يك استابلايزر سروو عبارتاند از:
1)اتوترانسفورمر
2)باك-بوست ترانسفورمر (Buck-Boost Transformer)
3)موتور سروو
4)درايور موتور سروو
5)مدار كنترل
6)مدار تغذيهي برد كنترل
7)Set point
در اين استابلايزر اتوترانسفورمر به شكل توروئيد است و بين نقطهي نوترال (خنثي) و فاز متصل شده است. ترانسفورماتور باك-بوست نيز بين ورودي و خروجي استابلايزر متصل است و يكي از ترمينالهاي اوليه ان به طور ثابت به يكي از تپهاي اتو ترانسفورمر متصل است و ترمينال ديگر به وسيلهي يك جاروبك به شفت سروو موتور متصل شده است و سروو موتور در مركز هستهي اتوترانسفورمر توروئيدي جاي داده شده است و ميتواند در هر دو جهت چرخش كند هنگامي كه موتور ترمينال متصل به شفت ترانسفورمر باك-بوست را ميچرخاند ، اين ترمينال به طور پيوسته با نقاط مختلف سيمپيچ اتوترانسفورماتور تماس برقرار ميكند. ولتاژ خروجي در استابلايزر همواره نمونهبرداري شده و با ولتاژ مطلوب مقايسه ميگردد و اگر ولتاز خروجي تغيير كند موتور به وسيلهي درايور ان براي قرارگيري در جايگاه مناسب به چرخش در ميايد و با تغيير نقطهي تماس در ترمينال اوليهي ترانسفورماتور باك-بوست ولتاژ در ثانويهي ترانسفورماتور باك-بوست و ولتاژ خروجي تغيير كرده و به مقدار مطلوب و مورد نياز ميرسد.
استابلایزرهای سروو موتور سهفاز :
1)استابلايزر سهفاز با بار متعادل
2)استابلايزر سهفاز با بار نامتعادل
استابلايزر سهفاز با بار متعادل
در اين نوع استابلايزر يك موتور سروو با سه اتوترانسفورمر به كمك يك شفت و سه چرخدنده كوپل شدهاند و كار تثبيت و تنظيم ولتاژ را انجام ميدهند اين استابلايزر سهفاز در كاربردهايي مانند ماشينهاي CNC و... كه نياز به بار يكسان در سهفاز وجود دارد استفاده ميشود.
استابلايزر سهفاز با بار نامتعادل
در اين استابلايزر هر فاز به صورت جداگانه توسط يك سروو موتور و مدار كنترل تنظيم ميگردد و در مصارفي كه نياز به بار نامتعادل وجود دارد از اين استابلايزر استفاده ميشود مانن