google glass عینک منحصر بفرد گوگل گلاس - تهران
-
آگهی رایگان
-
کدآگهی
822120
-
بازدید
975
-
نام
behzad
-
دسته بندی
ساير خدمات
-
تلفن
09191180092
-
بروزرسانی
شنبه 5 اسفند 1396
-
قیمت
1500$
-
شهر
تهران
-
آدرس
tehran Azadi
از امريكا شخصي اورده ام. حدود 3 اعت كار كرده ولي هدفون. اير فون. كابل و شارژر ان كار نكرده. سپيد است همراه با كيف و هدفون استريو. 11 ماه از گارانتي شگفت انگير گوگل ان باقيست.
در ايران با سينك با موبايل يا واي فاي براحتي كار ميكند.
قيمت 1500 دلار. تحويل تهران.
09191180092 بهزاد
---------------------------------------- --------------------
در اين لينك ميتونين اطلاعات بيشتري كسب كنيد
http://www.gsm.ir/techRevs/show/22996/%D 8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%AA%D8%A E%D8%B5%D8%B5%DB%8C+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7% D8%B3+%D8%A7%D9%85%D8%9B%DA%AF%D9%88%DA% AF%D9%84+%DA%AF%D9%84%D8%B3+Google+Glass
يا مطلالب زير را مطالعه فرمائيد.
عینک گوگل در واقع يك كامپيوتر پوشيدني به حساب ميايد كه توانايي ضبط و پخش زنده ويدئو و اطلاعات، جستوجو در وب و مشاهده ايميل و عكس روي نمايش ...
گوگل گلس يا عینک گوگل (Google Glass) يا پروژه عینک (Project Glass) يك برنامهي تحقيقاتي است كه مربوط به توليد اوليه و ساخت يك نمايشگر سربند (head-mounted display) واقعيت افزوده ميباشد و توسط گوگل پشتيباني ميشود. اگر چه چنين نمايشگرهايي براي واقعيت افزوده، ايده جديدي نيست، اما توجه رسانهها را به خود جلب كرد. هرچند اين يك طرح اوليه است اما از نمايشگرهاي سربند طراحي شده قبلي بسيار كوچكتر و باريكتر ميباشد. اولين پيشنمايش از اين پروژه يك جفت عینک معمولي را نشان ميدهد كه لنزهايش با يك نمايشگر سربند جايگزين شده اند. همچنين افراد مي توانند اين قابليت را بر روي عینکهاي معمولي خود اضافه كنند. پروژه عینک بخشي از ازمايشگاه ايكس گوگل در اين شركت ميباشد، كه بر روي تكنولوژي هاي اينده كار ميكنند، مانند خودروي بدون سرنشين.
سه نفر از كارشناسان گوگل مديريت اين پروژه را بر عهده دارند. گوگل در انتخاب اين سه دانشمند نيز وسواس خاصي به خرج داده است. يكي از افرادي كه روي اين مسئله كار كرده است، دكتر بابك پرويز، تحصيلكرده دانشگاه شريف و ميشيگان و نفر اول جشنواره خوارزمي است . ايشان بر روي ايده دستيابي به واقعيت افزوده با لنزهاي تماسي كار كرده اند. استيو لي نيز يكي از توليدكنندگان سرويس Latitude گوگل است. سباستين ترن نيز مدير ازمايشگاه هوشمصنوعي دانشگاه استنفورد ميباشد.
عینک گوگل در واقع يك كامپيوتر پوشيدني به حساب ميايد. گوگل با يك طراحي ساده و معمولي سعي بر ان داشته رغبت مضاعفي براي كاربران در استفاده از اين تكنولوژي نوظهور ايجاد نمايد. عینکي با وزن كمتر از يك عینک افتابي كه به مدت يك روز باتري ان شارژ نگه ميدارد و در صورت استفاده از فيلمبرداري يا هنگ اوت گوگل پلاس اين مدت زمان كمتر ميشود.
اين عینک بدون شيشه است. در واقع يكي از چشمهاي كاربر كاملا ازاد بوده و تصوير توسط يك منشور بر روي چشم ديگر تابش ميشود. تصوير نهايي معادل يك نمايشگر ۲۵ اينچي است مادامي كه كاربر در فاصله ۲٫۵ متري ان قرار دارد. يك دوربين ۵ مگاپيكسلي در جلوي عینک وظيفه عكسبرداري و فيلمبرداري با كيفيت ۷۲۰پي، از انچه را كه كاربر ميبيند به عهده دارد. اين دوربين به همراه صفحه نمايش، صفحه كنترل لمسي، باطري و ساير اجزا در يك سمت عینک (پيشفرض در سمت راست كاربر) قرار داشته و بقيه اجزاي عینک را قاب ان تشكيل ميدهد.اين دستگاه قابليت ارتباط با اينترنت به صورت وايرلس (واي فاي 802.11b/g) را داراست. همچنين با اتصال به تلفنهاي هوشمند ميتوان از اينترنت 3G و 4G انها بر روي عینک گوگل استفاده كرد. امكان استفاده از فناوري بلوتوث نيز در اين عینک فراهم است اما هنوز در نسخههاي اوليه اين دستگاه از درگاه سيمكارت به صورت مجزا استفاده نشده است.
انتقال صوت در اين دستگاه نيز با استفاده از تكنولوژي القاي استخواني صورت ميگيرد. يك المنت در داخل گوگل گلس، فريم عینک را به لرزه در اورده و اين لرزش از طريق فريم به استخوان جمجمه كاربر منتقل ميشود كه رابط مناسبي براي رساندن صدا به گوش داخلي است.علت لزوم كاربرد اين تكنولوژي اين است كه به كاربر امكان شنيدن صداهاي محيطي را بدهد و خطر تصادف يا موارد مشابه به خاطر نشنيدن صداها كاربر را تهديد نكند.
حافظه داخلي عینک گوگل ۱۶ گيگابايت است كه ۱۲ گيگابايت ان قابل استفاده بوده و با سيستم ذخيرهسازي ابري گوگل موسوم به گوگل درايو نيز قابل همسانسازي ميباشد. گوگل گلس با هر تلفني كه داراي بلوتوث باشد كار خواهد كرد. اما اپليكيشن مكمل عینک گوگل MyGlass نام دارد و با اندرويد ۴٫۰٫۳ به بالا كار